Wij houden ons aan de regels van het RIVM. Verder gelden de volgende voorzorgsmaatregelen. Wij verzoeken u dringend om een mondkapje te dragen bij binnenkomst en tijdens het verplaatsen binnen kantoor. Er worden geen handen geschut. Bij binnenkomst vragen wij u uw handen te desinfecteren. Er wordt geen drinken aangeboden.
Wij vragen u dringend om uw jas bij u te houden en geen gebruik te maken van het toilet.
Deurkrukken worden regelmatig gereinigd.

Het aantal personen op kantoor is beperkt en wij houden ons aan de minimale afstand van 1,5m. Bij een verkoudheid en/of ziekte vragen wij u dringen om niet langs te komen. U kunt bellen voor een andere mogelijkheid.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren ’60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *