Huiskes Notariaat bestaat uit:

Mr S.H.P. (Harold) Huiskes. Notaris en estateplanner Harold Huiskes is alweer meer dan 25 jaar werkzaam in het notariaat, waarvan sinds 1999 als notaris. Hij oefent zijn notarispraktijk sinds 2000 uit te Enschede. In de afgelopen 20 jaar heeft hij het kantoor een solide plek gegeven in de Twentse notariële dienstverlening. Als echte Tukker was dat aan hem wel toevertrouwd. Hij kent als geen ander de mentaliteit van deze streek en voelt zich daarin als een vis in het water. Of het nu de particuliere cliënt is of de ervaren groot aandeelhouder, beiden zullen in Harold een uitstekend klankbord vinden.

Leonie Joldersma Leonie werkt al bijna 20 jaar (waarvan inmiddels ruim vier jaar als klerk) binnen de organisatie van Huiskes Notariaat. Haar werkzaamheden liggen met name op het gebied van het vastgoed, waarbij vooral de hypotheekvestigingen en verdelingen haar speciale aandacht hebben.

Tara Oude Luttikhuis is het eerste aanspreekpunt van het kantoor. Als telefoniste/receptioniste zult u haar vaak als eerste horen en/of zien als u contact met ons zoekt.

Harold

Martijn

Pascal

Tara

Leonie

Bryan

Babet

Jessica

Jurgen

Kaylee

Karin

wil je een afspraak maken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.