Deskundige begeleiding door de notaris bij oprichting BV

Wanneer u een eigen bedrijf start, is de rechtsvorm van uw onderneming één van de belangrijkste keuzes die u moet maken. Indien u voor een besloten vennootschap (B.V.) kiest, moet u de oprichting van de BV bij de notaris vastleggen. Huiskes Notariaat begeleidt u bij elke stap van het proces.

ondernemingenzakelijk
Hoe werkt een offerte aanvraag

Stap 1 – Kies uit één van onderstaande pakketten
Stap 2 – Vul de gegevens in
Stap 3 – Ontvang direct, vrijblijvend en gratis de offerte in je mailbox

Oprichting B.V.

samenlevingscontract

Indien u er voor kiest uw onderneming in de vorm van een besloten vennootschap (B.V.) uit te oefenen, moet dat bij de notaris worden vastgelegd. In de statuten van deze B.V. leggen wij de regels vast waaraan alle direct betrokkenen bij de B.V. zich moeten houden.

Wij begeleiden u dus in dat proces.

Statutenwijziging van een vereniging of stichting

Een statutaire naamswijziging of een statutaire beperking in de vertegenwoordiging van een bestuurder. In beide situaties zal een statenwijziging benodigd zijn. Is uw B.V. voor 2012 opgericht en bezit ze nog het verplichte startkapitaal van 18.000,- euro? Door middel van een statutenwijziging wordt het mogelijk om dit verplichte kapitaal belastingvrij naar aan uw in privé uit te keren.

Oprichting van een vereniging of stichting

Heeft u een mooi initiatief bedacht en vraagt u zich af in welke rechtsvorm u dit idee het beste onder kan brengen? In veel gevallen komt u dan uit bij een stichting. De stichting streeft een sociaal of maatschappelijk doel na, doorgaans door het ontvangen van donaties en/of subsidies.

Wilt u meerdere personen in een bepaald verband bijeen brengen en hen ook laten meebeslissen binnen de organisatie? Een vereniging is een rechtsvorm waarbij leden eenvoudig kunnen toe- en uittreden. U ziet deze rechtsvorm bijvoorbeeld terug bij sportclubs of muziekverbanden.

Meer weten?

Ons team staat
voor jou klaar

BV oprichten notaris

Als ondernemer wilt u uw persoonlijke vermogen beschermen tegen eventuele zakelijke risico’s. Een BV biedt deze bescherming doordat de aansprakelijkheid beperkt is tot het geïnvesteerde kapitaal. Bovendien geniet een BV van fiscale voordelen, zoals een lager vennootschapsbelastingtarief en mogelijkheden voor belastingplanning. Bij de oprichting van een BV is een notaris essentieel, onder meer voor het opstellen van de oprichtingsakte BV.

Het belang van een professionele oprichtingsakte BV

Een cruciale stap bij het oprichten van een BV is het opstellen van een waterdichte akte van oprichting BV. Deze akte legt de statuten van de BV vast en bevat belangrijke informatie zoals de naam van de BV, het doel van de onderneming, de aandelenstructuur en de bevoegdheden van de bestuurders. Bij Huiskes Notariaat zorgen onze ervaren notarissen ervoor dat uw oprichtingsakte BV voldoet aan alle wettelijke vereisten en optimaal is afgestemd op uw specifieke behoeften en doelstellingen.

BV oprichten en notaris nodig?

Bij het oprichten van een BV draait alles om zekerheid en professionaliteit. Bij Huiskes Notariaat hebben we jarenlange ervaring in het begeleiden van ondernemers bij het oprichten van een BV. Onze deskundige notarissen nemen de tijd om uw situatie te begrijpen en bieden advies op maat dat aansluit bij uw zakelijke doelen. Van het opstellen van de oprichtingsakte BV tot het afhandelen van alle administratieve formaliteiten, wij staan garant voor een vlotte en professionele afhandeling van het oprichtingsproces. 

Met Huiskes Notariaat aan uw zijde kunt u met vertrouwen vooruit kijken naar een succesvolle toekomst voor uw onderneming. Kies voor zekerheid en schakel voor de oprichting van uw BV een notaris van Huiskes Notariaat in.

BV inschrijven bij de notaris? Vraag nu online uw offerte aan!

Bij Huiskes Notariaat streven we naar maximale toegankelijkheid en gemak voor onze klanten. Daarom bieden we u de mogelijkheid om direct online een offerte aan te vragen voor het oprichten van uw BV. Met slechts een paar klikken kunt u een offerte op maat ontvangen, zodat u snel inzicht krijgt in de kosten en het proces. Ervaar het gemak van online zakendoen en vraag vandaag nog uw offerte aan bij Huiskes Notariaat.

wil je een afspraak maken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.